Дом > Новости > Садржај
Стеел Каширана метал / Цлад Плате, трослојни

Титаниум оклопљен бакра барова и других обојених метала цлад композитне материјале .

Титаниум оклопљен бакра шипке су направљене од стране да се бакар бар је одевен у одређеном дебљином од нивоа титанијум, то је углавном користи као проводник под више корозивним условима рада, то се често користи као штанду у оплатом, електролизе, Хидрометаллурги процеса, јер nije само оригиналну проводна имовину бакра бара, али и штити бар бакра са корозију по нивоу титан, и може умногоме мање загађивање електролита и ЕЛЕЦТРОПЛАТЕ.

Али, ако сте захтевали да материјал има ову функцију изнад, онда морате бити сигурни да постоје много јачи комбинацију снаге и много већу стопу лепљењем између бакра баровима и на нивоу титанијум, то не може да испуни традиционалним механичким комбинација метода. Дакле, у циљу превазилажења, наша компанија, са напредним процесом експлозије-роллинг, успешно произвела титан оклопљен бакра шипке са схеаред снагом & # 8805; 130 МПа, компактан стопа & # 8805; 98%, можемо снабдевање различите спецификацију круг, квадрат, равне бара материјала, најдуже дужина шипки може достићи преко 10 метара, а ми можемо заваривање различитих облика материјала заједно у складу са захтевом клијента. Такође смо могли направити никла платираних барова, од нерђајућег челика оклопљен бакра шипке, цирконијум платираних бакарне шипке серије производа кроз исту технологију процеса.

Титаниум Цлад бакар Цомпоситес Пропертиес:

(1) смицање Тхе смицању је тестиран и гарантовано у складу са ГБ, АСТМ, и ЈИС.

(2) Отпорност на истезање: затезна чврстоћа је загарантован.

(3) Дуктилност: Дуктилност оф облагање метала гарантована је номинална кривини (= облагање метала у тензија), а дуктилност од простих метала гарантује обрнутим кривини (= Носачи метал у компресију).

(4) Истезање: Доња граница истезања облагање или метала је загарантован.

(5) Тврдоћа: Тхе бондед интерфејс је мало побољшан након експлозије везивање.

Интерфејс може да се омекша термичком обрадом на почетни ниво.

Ту не постоји тешкоћа у савијање и цртање радова.

(6) од корозије: Експлозија лепљење, А Цлад обрада, гарантује одличну отпорност на корозију од одевен материјала.

(7) Висока поузданост; Високи проводљивост; биокомпатибилност; Вара способност; Исплативо.

Дивна група титанијум и титанијум алуминијумске оклопљен композита је лидер у титанијум индустрији. Ако знате типа одевен композита сте заинтересовани за, сте љубазни да бисте га изабрали. Када нисте сигурни који један треба, или желите да сазнате више информација, слободно позовите нас директно да разговарају свој посебан захтев и можемо помоћи да одлучите који је најбољи.


Контактирајте нас
Баоји Схенао Матераил Цо

Адреса: Кинганбао Индустрија парк, високе технол

Телефон: +86-917-3380538

Факс: +86-917-3816810

Е-пошта: zh@baojiti.com.cn

Баоји Схенао Матераил Цо