Дом > Новости > Садржај
Цоопер -алуминијум транзиције тањир


Основни подаци

Модел бр.: Ти-Цу

Апликација : Аир услов или фрижидер вода цев, вода грејалицу, уље хладније лулу, напајање, фабрика алуминијумских профила

Облик : Тањир, Бар, туба

Боја : Жута + других

Величина : Прилагођени Спецификација

Тип : Бакарне шине

Материјал : месинг

Легура : Титаниум + бакар.

Стандард : ГБ/Т

Порекло : Сханxија баоји, Кина

Опис производа

1 .Цатегорy : цоопер-алуминијум транзиције тањир (експлозивна заварене комад) заједничко алуминијум-челик транзицију (експлозивна заварене комад), цоопер-алуминијум бусбар (електроде, колекционар бар, вођење руку), нерђајући челик-Купер бусбар (електроде, колекционар бар, вођење руку), титанијум-Купер бусбар (електроде, колекционар бар, вођење руку), бусбар титанијума-цоопер-челик (електроде, колекционар бар, вођење руку)


2 . знакова и апликација Проводни одјевена метала

Проводни разликовала одјевена метали тако експлозивно заваривања, а одјевена транзиције зглобова са све различите облике и индустријама, имају значајне техничке и економске вредности, које би требало развијати широко. Одјевена транзиције заједничко има предност да електричне проводљивости и штеди енергију; и експлозивне заварене одјевена метали широко апликације у електролитичке индустрија и индустрија електричне енергије. Електрични зглобова прелаз можете да сачувате енергију у електролитичког процеса. Пријаве за транзицију електрични зглобова у преносу и дистрибуцији Електропривреде, замењивање алуминијума за бакар, је значајан техника мера у развоју Електропривреде. Међутим , како да повежем Цоопера и алуминијум је кључна тема када развије алуминијум замене цоопер.


Црвени Купер род електроде најјачих својих еминентних перформансе проводљивост и отпорност на корозију када површина је заварио танак слој од Титана, никла, нерђајући челик. Цоопер -алуминијум одевали цеви се користи као електрика терминала на подстаница високог напона. Цоопер -алуминијум бусбар (титанијум-бакар/алумину бусбар/трака, нерђајући челик, бакар/алуминијум бусбар/трака, никл, бакар/алуминијум бусбар/трака, итд.) користи се у хемијској индустрији замене Купер/алуминијум бусбар за чување драгоцени Купер, и пружа отпорност на корозију добар и унапређивање животног. Цоопер-алуминијум транзиције заједничке (бакар-алуминијум експлозивне заварене блок) је у широкој употреби у површинске алуминијумских профила и див галванизацију опрему за производњу.


Трговина термин:

1 . време циклуса: 30-90даyс након што добијемо исплату

2 . плаћања термин: 50% доле плаћања + 50% салдо уплату пре испоруке

3 . исплате по Т/Т

4 . када те истраге, молим те пусти нас знају шта материјале који су вам потребни и својих материјалних заштитни знак/разреда, као што су СС400, и дименстионс производа, као и употребе производа.

5 љубазна порука узорци се могу слати по вашем захтеву.


Баоји СхенАо Метал материјали Цо., Лтд. је висока технологија компанија посвећена Рандамп; Д, производња и продаја Метал динамичке композитних материјала у Кини. Са предностима одјевена метала, одличан корозије отпора андамп; носим отпора, добар топлоте андамп; проводљивости као и могу да уштеде племенитих метала, и смањење трошкова, наши производи се широко користе у многим областима, као што је аеронаутика андамп; Авијације, Оцеан инжењеринг, брод производње, размењивач топлоте, машине опрема, хемија индустрије, металуршких опрему, процесе компаније за прераду нафте, медицинске опреме, нуклеарни инжењеринг, итд. Наша снага је поузданост добар квалитет, брза испорука, најбољу услугу и конкурентне цијене. Добро дошли у контакт са нама. Хвала ти.


Контактирајте нас
Баоји Схенао Матераил Цо

Адреса: Кинганбао Индустрија парк, високе технол

Телефон: +86-917-3380538

Факс: +86-917-3816810

Е-пошта: zh@baojiti.com.cn

Баоји Схенао Матераил Цо